Punoni me ne

Mendoni se keni CV interesante?

Eja tek kompania jone per t’ju bashkuar nje stafi te jashtezakonshem, te motivuar dhe te palodhur ne kerkimin e persosmerise per te qene ne nivelet me te larta te programimit. Eja me ne per te punuar me teknologjite me te reja dhe interesante te fushes.

Dergoni CV tuaj ne info@vulkan.al

Trajnime

Te interesuar per SAP ?

Shoqeria VULKAN ofron, per dy informaticien, nje periudhe trajnimi, prej 3 muajsh, ne platformen SAP (SAP ME, SAP MII, SapUI5).
Trajnimi do te jete PA pagese dhe do te jete me orientim punesimi.