Quotes

Nje dite ne zyren tone

Metoda është se nuk ka metodë. Unë nuk jam duke thënë se Apple nuk ka një metodë. Ne jemi shumë të organizuar dhe kemi metoda të shkëlqyera, por kjo nuk është për këtë. Një metodë është që t’ju bëjë më të efektshëm, por risi e vërtetë vjen kur njerëzit takohen në korridore ose thirren në orën dhjetë të tridhjetë në mbrëmje për të shkëmbyer një ide të re ose për shkak se kanë gjetur një pikë të dobët në mënyrën se si po mendonin për të trajtuar një problem. Lindi kur dikush, i bindur se kishte menduar për gjënë më të jashtëzakonshme që ka ekzistuar ndonjëherë, organizoi një takim të ngadaltë me gjashtë njerëz të tjerë për të kuptuar se çfarë mund të mendonin të tjerët për idenë e tij.

Steve Jobs

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *