Sherbimet tona

Data presentation

Ne krijojmë aplikacione me ndërfaqe të pasura për përdoruesit për programe moderne Web Business, responsive në shfletues web dhe pajisje të ndryshme. Ne përdorim guidat e dizajnit të SAP Fiori për të siguruar dizajn konsistent dhe cilësi të nivelit të lartë.

SAP ME

Nëpërmjet përdorimit të SAP ME, ne sigurojmë akses në kohë reale të të dhënave të prodhimit për të qënë e mundur marrja e vendimeve të shpejta, të sakta dhe të informuara dhe panele në kohë reale për të gjurmuar dhe menaxhuar punën në zhvillim (WIP)

Menaxhimi i Big Data

 Menaxhoni dhe kontekstualizoni varietetin e rritjes së të dhënave dhe shumëllojshmërinë e tyre. Përvetësoni dixhitalizimin e botës, inovacionit dhe ekzekutoni më lehtë me SAP HANA dhe Hadoop

See more

Deshironi te ...

 

 

Te beheni partneri yne

...Apo te shihni pozicionet vakante qe te mund te punoni me ne?

Rreth nesh

Ne jemi një kompani e fokusuar kryesisht në zhvillimin e funksionaliteteve SAP jo-core. Ekipi ynë është trajnuar nga një partner SAP në Itali, për të përdorur dhe zhvilluar programe në SAP UI5, SAP MII, SAP HANA dhe SAP ME. Kemi përfunduar me sukses shumë projekte duke përdorur këto teknologji dhe jemi vazhdimisht duke punuar drejt qëllimeve më të mëdha. Përveç teknologjive të SAP, ekipi ynë aktualisht është duke zhvilluar programe të Augmented Reality. Qëllimi ynë është të integrojmë plotësisht AR me teknologjitë SAP. Për më tepër, sapo kemi permbyllur një aplikacion të zhvilluar në Cordova duke përdorur SAPUI5 për ndërfaqen dhe Nodejs për web service.

Si duam te behemi

Ne cfare gjuhesh mund te na kontaktoni?

Ne jemi te lumtur te punojme me njerez nga e gjithe bota dhe kemi njohur te gjuheve te meposhteme

  • Anglisht
  • Italisht
  • Gjermanisht
  • Shqip

Aftesi te tjera jo-SAP

CORDOVA
95%
DATABASE
100%
AUGMENTED REALITY
70%

Deshironi te dini me shume per kompanine tone ? Kurioz per punet tona ?

Te rejat e fundit

Quote

Technology is just a tool. In terms of getting the kids working together and motivating them, the teacher is the most important. Bill Gates

And who, exactly, is the smart creative

• A smart creative has deep technical knowledge in how to use the tools of her trade, and plenty of hands-on experience. In our industry, that means she is most likely a computer scientist, or at least understands the tenets and structure of the systems behind the magic you see on your screens every day. […]

The smart creative

When we contrast the traditional knowledge worker with the engineers and other talented people who have surrounded us at Google over the past decade-plus, we see that our Google peers represent a quite different type of employee: • They are not confined to specific tasks. • They are not limited in their access to the […]