Data presentation

SAPUI5 ofron koncepte të fuqishme zhvillimi:

  • Një eksperiencë konsistente të përdoruesit për aplikacionet
  • Responsive në të gjithë shfletuesit dhe pajisjet – smartphone, tableta, desktop
  • Koncepte të zgjeruara në nivel kodi dhe aplikimi
  • Kontrollet e ndërfaqes së përdoruesit përshtaten automatikisht aftësive të çdo pajisjeje.
  • Suport i plotë mbi përkthimin
  • Mbështetje mbi ndërveprimin e tastierës dhe veçorive të aksesueshmërisë